Vychutnejte si skvělou kávu, ať jste kdekoli

Káva ve filtru se zrodila v Japonsku jako cestovní verze oblíbeného dripperu. Díky malému balení, jednoduché přípravě a skvělé chuti je tím nejlepším kávovým parťákem do míst, kde nemáte stejné vybavení na přípravu kávy jako doma.

Vychutnejte si skvělou kávu, ať jste kdekoli

Káva ve filtru se zrodila v Japonsku jako cestovní verze oblíbeného dripperu. Díky malému balení, jednoduché přípravě a skvělé chuti je tím nejlepším kávovým parťákem do míst, kde nemáte stejné vybavení na přípravu kávy jako doma.

Připravíte si ji raz dva. Stačí hrnek a horká voda

Že k přípravě vám stačí pouze horká voda a hrnek rozhodně není nadsázka. Filtr jen nasadíte na hrnek, zalijete horkou vodou a necháte překapat. Celá příprava zabere 3 minuty. Z jednoho filtru si připravíte 150 – 200 ml kávy dle toho, jak intenzivní chuti chcete dosáhnout.

Vychutnejte si každý šálek voňavý a plný chutí

Do filtru meleme výhradně výběrovou Arabiku (10 g). Po upražení necháváme zrnka dva dny „prodýchat“, poté je meleme a balíme současně do filtru a sáčku s dusíkem. Ten kávu chrání před světlem, vlhkostí a zabraňuje jí v oxidaci. Udržuje tak její čerstvost a hlavně skvělou chuť až do vaší kávové idylky.

Jedinečné chutě, které si zamilujete

Káva ve filtru má chuťově nejblíže ke kávě připravené v dripperu, aeropressu nebo french pressu. Její chuť je rozmanitá a vyvíjí se s tím, jak postupně chladne. Jednotlivé druhy v naší nabídce se liší původem a pražením. Zatímco světle až středně pražené kávy dávají vyniknout ovocným tónům, sladkosti, nebo vyšší kyselosti, tmavší pražení tlumí rozmanitost, dává kávě vyšší hořkost, čokoládový nádech a zbavuje ji kyselosti.

Doporučujeme začít