Základem je 72% hořká čokoláda, zrníčka pravé vanilky a kapka mléka. Žádná aromata nebo esence. Voní, křupe a pomalu se vám rozplyne na jazyku. Vyrobená v Uherském Brodě v čokoládovně Janek.
Z čeho je
- Ingredience: kakaová hmota, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sojový lecitin, 33% syrovátkový protein, sušené mléko, aroma: přírodní vanilka.
- Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 528kcal/2204kJ, tuky 27,8 g, sacharidy 21 g (z toho cukry 18,3 g), bílkoviny 31,1 g.
Jak dlouho vydrží
Tabulkové čokolády skladujte v suchu a temnu při teplotách do 20°C (18 – 19°C je pro čokoládu nejlepší). Chraňte před přímým slunečním zářením. Vydrží vám pak až 12 měsíců.